Andreas Antonopoulos forudsiger, hvad der er næste for Bitcoin, advarer den globale økonomiske ulykke fremad

Bitcoin-evangelist og blockchain-ekspert Andreas Antonopoulos vurderer, at en økonomisk krise i 2021 måske ikke er i BTC’s bedste interesse.

I et nyligt podcastinterview med Anita Posch analyserer Antonopoulos det mulige økonomiske nedfald fra Covid-19-pandemien, og hvad den finansielle turbulens kan gøre for prisen på Bitcoin.

Bitcoin-talsmanden forudsiger, at Covid-19-pandemien sandsynligvis ikke vil toppe indtil marts og advarer om, at den måde, krisen håndteres af regeringsaktører, især de i USA, vil få store konsekvenser på.

”Jeg tror ærligt talt, at før det bliver bedre, bliver det faktisk værre. Især i USA tror jeg, det vil blive meget værre i løbet af de næste fire måneder, fordi den virkelige bølge af sygdommen endnu ikke har toppet, og den vil først toppe sandsynligvis i marts …

Økonomien, især i USA, men jeg tror også i Europa er den virkelige indvirkning, den økonomiske indvirkning ikke blevet undgået. Det er blevet udsat. Det skubbes tilbage, og det skubbes effektivt tilbage næsten et år, men det kan ikke skubbes længere tilbage. Hver gang det bliver skubbet tilbage, er prisen, vi betaler, større, og den effekt, den har på økonomien, er mindre, så dette er ikke en bæredygtig tilgang. Jeg tror, ​​vi har nogle meget, meget vanskelige tider foran os. ”

Den bedst sælgende forfatter siger, at en rungende økonomisk katastrofe ikke vil være den måde, hvorpå Bitcoin opnår sit potentiale.

I stedet for ville Antonopoulos foretrække at se en stabilisering af Amerika, Europa og deres valutaer.

”Jeg tror, ​​at valutakrisemiljøet vil nå niveauer, der ikke er set i 100 år. Og alle de ting, vi troede var stabile og for evigt, viser sig at ikke var for evigt og ikke så stabile.

Nu er det ikke godt for Bitcoin. Det er bestemt ikke godt for Bitcoins pris. På kort sigt er det faktisk dårligt … Vi kan ikke opbygge succes i en global valuta som Bitcoin baseret på seks milliardærer. Dette er ikke planen, da jeg fortsat fortæller folk …

Krise er ikke den måde, hvorpå vi opnår succes i Bitcoin Bank. Jeg tror, ​​at mange mennesker i vores branche har tendens til at være optimistiske med hensyn til katastrofe, hvilket jeg synes er utroligt kynisk og heller ikke genkender den menneskelige indvirkning, disse katastrofer har. Ærligt talt vil jeg hellere se, at euroen og dollaren ikke destabiliseres, og jeg vil gerne have, at den amerikanske og den europæiske økonomi stabiliseres lidt, så folk rent faktisk kan få flere muligheder i deres liv, selvom det ikke betyder så meget mulighed for Bitcoin. ”