Coinbase Brokered MicroStrategys $ 425 mio. Bitcoin-køb

Coinbase Brokered MicroStrategys $ 425 mio. Bitcoin-køb, siger Exchange

Den amerikanske kryptokurrencyplatform Coinbase muliggjorde MicroStrategys bitcoin-køb på $ 425 millioner tidligere på året, sagde børsen.

I en meddelelse tirsdag afslørede Coinbase, at MicroStrategys oprindelige investering på $ 250 millioner, der fandt sted over en fem-dages periode i august, kom via Coinbase Prime, børsens kryptomæglerarm Bitcoin Up, der blev dannet efter erhvervelsen af ​​Tagomi i maj.

Dette blev fulgt op i september af en yderligere investering på 175 millioner dollars fra det Virginia-baserede business intelligence-firma, hvilket bragte MicroStrategys samlede investering til $ 425 millioner i bitcoin (BTC, -2,35%). MicroStrategy blev det første børsnoterede selskab, der erhvervede en stor bit bitcoin til at holde på sin balance som et primært reserve-aktiv.

Michael Saylor, MicroStrategys administrerende direktør, svarede ikke på CoinDesk’s anmodning om kommentar efter pressetid. Coinbases meddelelse citerede ham fra en tidligere MicroStrategy-pressemeddelelse for at sige, at investering i bitcoin er en del af firmaets „nye tildelingsstrategi.“ Strategien sigter mod at maksimere den langsigtede værdi for aktionærerne, samtidig med at den afspejler kryptokurrencyens anvendelse som en butik af værdi med større „styrkelsespotentiale end at holde kontanter.“

Se også: MicroStrategy CEO forklarer, hvorfor Bitcoin er ‚en million gange bedre‘ end ‚forældet‘ guld

I tirsdagens meddelelse skitserede Coinbase tre grunde til, at MicroStrategy valgte den San Francisco-baserede børs: firmaets smarte ordrerute, handelsalgoritmer og hvidhandske-service. Coinbase sagde også, at det havde været involveret i flere opkald før handel med firmaet under opstartsprocessen og blev bedt om at gennemføre en lille „testhandel“.

Testhandelen vurderede data indsamlet fra Coinbase og blev analyseret af børsens OTC- og dækningshold. Da et optimalt tempo for at minimere markedets indflydelse blev besluttet og udført med succes, modtog Coinbase et grønt lys fra MicroStrategy for at fortsætte med den „større investering.“

Efter testen gennemførte Coinbase realtidshandler ved hjælp af den tidsvægtede gennemsnitsprisalgoritme – en strategi, der tager højde for et aktivs gennemsnitspris over en bestemt tid for at minimere markedspåvirkningen.

„Vores system tager en enkelt stor ordre og deler den i mange små stykker, der udføres på tværs af flere handelssteder,“ sagde Coinbase via e-mail. „Handelteamet opnåede en gennemsnitlig eksekveringspris, der var mindre end den pris, hvor køb startede.“

Åbenbaringen er en bemærkelsesværdig sejr i PR for Coinbase-administrerende direktør Brian Armstrong efter en artikel i New York Times i weekenden, der hævder mishandling af sorte medarbejdere og flere serviceafbrydelser i volatile markedsperioder.

Armstrongs børs kan nu kræve skrytende rettigheder på markedet som den, der hjalp et børsnoteret selskab med at tage et ni-cifret spring på troen på bitcoin som et reserveaktiv.