Käynnissä oleva Bitcoin Run on ajanut altcoineja tuntemattomalle alueelle

Muiden salausmarkkinoiden ohella bitcoin konsolidoituu tänään muutaman päivän voimakkaan turbulenssin jälkeen.

Maailman johtava kryptovaluutta on toipunut äskettäisen massiivisen myynnin jälkeen, kun se laski alle 40 000 dollariin sen jälkeen, kun härät astuivat sisään ja absorboivat myyntipaineen, mikä mahdollisti BTCUSD : n nousun korkeammalle.

Tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen lippulaiva-salauksen kauppa on 40414 dollaria CoinMarketCapin tietoja kohti.

Vaikka BTC: n nousutrendi onkin hidastunut jossain määrin, kuningasraha on vaikuttanut sijoittajiin noususuuntauksella, jonka on nähty nousevan kaksinkertaisesti kaikkien aikojen korkeimpaan.

Viimeaikainen jalka korkeammalla on vain varmistanut, että useammat silmät kääntyvät Crypto Profit, ulottuen Wall Streetistä vähittäiskauppaan. BTC: n arvo näyttää nousevan vielä korkeammaksi tulevina viikkoina ja kuukausina, koska sen kovakoodattu harvinaisuus aiheuttaa edelleen tarjontaishokkia nousevan globaalin inflaation keskellä.

Altcoins kasvaa USD-arvona

Kun bitcoin nousee edelleen korkeammalla täysimittaisella parabolisella rallilla, jota kasvaa ostopaine, monet sijoittajat ovat kääntyneet halvempien altcoiinien puoleen.

Tulos lisääntyneestä pääomanvirtauksesta BTC-vaihtoehtoihin on ollut näkyvä nousutrendi ja hintojen nousu USD-parien tärkeimmille altcoineille kuten ETH, ADA ja LINK.

Jatkuva altcoin-nousutrendi hellittämättömän BTC-rallin takana ei ole mikään, mitä on todettu aiempina vuosina. Suuntaus on saanut yhden analyytikoiden väittämään, että salausmarkkinat ovat tällä hetkellä „tuntemattomalla alueella“.

„BTC ajaa altcoin-markkinoita tuntemattomalla alueella. USD-parit kuuntelevat, kun taas BTC-parit jauhavat edelleen alimmillaan. Tätä ei ole aiemmin tapahtunut tällaisessa makrotasossa ”, analyytikko twiittasi .

ETH: n kasvot kohensivat myyntipaineita lähellä $ 1 300

Sillä välin ETH-hinta on vakiintunut ja ajautunut hieman matalammaksi sen jälkeen, kun härät kamppailivat saadakseen huomattavaa vauhtia 1200 dollarin puolivälissä. Jokainen työntö kohti 1 300 dollaria on herättänyt useita hylkäyksiä, ja myyntipaine on osoittautunut voimakkaaksi.

Yksi analyytikko ennustaa, että sonnit voivat olla hyvässä asemassa katalysoimaan edelleen ylöspäin tulevina päivinä ja viikkoina.

Elinkeinonharjoittaja SmartContractor teki äskettäin tapauksen ETH: n kohdentamisesta alemmalle 2000 dollarin alueelle keskipitkällä aikavälillä ja lisäsi, että hän ei olisi yllättynyt, jos kolikko nousee paljon korkeammalle.